Smartlog v3 » Support blog » 28/03-2007

28/03-2007

28. Mar 2007 18:11, Troedelmonster

Jeg har netop oprettet en blog og har tilföjet et password. Desvärre virker det ikke. Naar jeg pröver at logge ind som läser af bloggen, skriver jeg brugernavn og password og trykker paa OK. Det eneste, der sker, er, at jeg faar det tomme login-billede igen. Hvad kan jeg göre?

Kommentarer

1. Heidi
    1. Apr 2007 19:57
    1

Du skal ikke skrive dit brugernavn, når du skal logge ind på en blog med password. Her skal du istedet skrive det som du har kaldt din blog.

F.eks. hedder den mig(.)smartlog.dk

så skriver du i "brugernavnsfeltet" "mig" og så dit password i det nederste.

Se om det lykkedes :)