Smartlog v3 » Support blog » Et svar: Sådan sletter du din weblog
Opret egen blog | Næste blog »

Support blog

Smartlogs support blog.

Et svar: Sådan sletter du din weblog

5. Apr 2007 20:18, N. Green

For at få informationerne derhen hvor de hører til, så har jeg flyttet dette spørgsmål fra mit kommentarfelt her til supportbloggen.
Her kan Fru Green også tegne og fortælle bedre end i et kommentarfelt.

På spørgsmålet om hvor man sletter sin blog er svaret følgende:

Klik på dette ikon (det der er en rød ting om):

Så får du et skærmbillede op med denne liste:

Nederst på denne liste har jeg vist hvor der står "Slet weblog" og som der også står skrevet: Det er et link du kan trykke på og komme videre i proceduren med at slette weblogen.

Bagefter kan du slette dig som bruger ved at gå ind på www.smartlog.dk og logge dig på. Under ikonerne kan du finde et link, der hedder "ret konto" her kan du slette dig selv som bruger.

Kommentarer

1. fivetosix
    5. Apr 2007 22:46
    1

Jeg har IKKE den option.
    Når jeg går ind under værktøjer er sidste valg...Uploadinstillinger ??

2. Moster Tulle
    5. Apr 2007 22:51
    2

Måske et svar til mig på et tudsegammelt spørgsmål? Takker i hvert fald, men har samme problem som fivetosix- uploadinstillinger er også min sidste option.....Det ser ud som om siden ikke loader helt, hvis jeg opdaterer får jeg lige et glimt af de sidste linjer, men de forsvinder igen.

3. Fru Green
    6. Apr 2007 08:58
    3

Mit bud er at I skal prøve følgende allerede når I klikker på værktøjsikonet:
    Højreklik på værktøjsikonet.
    Så får i en liste frem og her skal I vælge "Åben hyperlink som ny side" - det giver nogle gange muligheden for at rette op på sådanne fejl.

Det er vist mit eneste bud på hjælp i denne situation.

4. Fru Green
    6. Apr 2007 08:58
    4

Mit bud er at I skal prøve følgende allerede når I klikker på værktøjsikonet:
    Højreklik på værktøjsikonet.
    Så får i en liste frem og her skal I vælge "Åben hyperlink som ny side" - det giver nogle gange muligheden for at rette op på sådanne fejl.

Det er vist mit eneste bud på hjælp i denne situation.

5. Moster Tulle
    6. Apr 2007 23:04
    5

Men hjælper desværre ikke...men tak fordi du prøvede

6. fivetosix
    7. Apr 2007 12:09
    6

Ja! Tak for dit svar :-)
    Det hjælper desværre heller ikke her :-(

7. Fru Green
    7. Apr 2007 17:07
    7

Morten har svaret dig på sin blog, hvis du ikke har set det.

8. fivetosix
    7. Apr 2007 19:14
    8

Tak Fru Green for alt din hjælp ;-)
    Jeg har nu set Mortens svar! Jeg forstår ikke rigtigt hvad han mener! Meeen hvis det er således at jeg skal logge ind med samme password, som jeg brugte ved oprettelsen!
    Sååå kan jeg altså ikke huske det :-(
    Det er 1 år+ siden jeg oprettede denne blog, og jeg har skiftet password mange gange siden.

9. fivetosix
    7. Apr 2007 19:40
    9

NÅ! Så må den jo hænge der som en blindtarm :-(
    Men kan man på nogen måde kopiere sin blog ind i word dokumenter? Eller andet ?
    Mest fordi så kunne jeg gemme "havens gang"

10. fivetosix
    7. Apr 2007 19:42
    10

PS! Jeg er ligeglad med kommentarer.

11. David
    5. May 2007 19:49
    11

Hej :)
    Ved i om det er muligt at genskabe data fra en blog som dr ved et uheld er gået tabt?

Vh
    Den anonyme :P

12. Hanne
    6. May 2007 11:50
    12

Den nye funktion "Næste blog" Har afsløret vildt mange "døde" blogs som kan dateres helt tilbage til 2004 (!) er det ikkemuligt at slette disse? Eller at sende ejeren en mail om at den vil blive lukket inden X antal dage hvis den ikke genaktiveres? Synes det er synd at så mange brugernavne er taget af folk som ikke længere bruger deres blog :)

Links til dette indlæg

1. http://www.support.smartlog.dk/users ( 5. May 2007)