Smartlog v3 » Support blog » Flickr og ny bruger

Smartlogs support blog.

Flickr og ny bruger

9. Feb 2007 09:39, Claus

Jeg fik ikke indsat min flickr konto rigtigt da jeg oprettede min blog. Jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg kommer ind og retter på de oplysninger jeg gav den gang. Derfor kan jeg ikke bruge flickr - det er træls

Jeg kan heller ikke oprette en ny bruger - prøvede at løse det på den måde.

Nogen der kan hjælpe?

Kommentarer

1. Claus
    13. Feb 2007 09:04
    1

Behøver ikke hjælp mere - fandt ud af rette det. Troede det var besværligt, men det var jo egentligt vildt enkelt.

2. Thomas Jespersen
    28. Feb 2007 09:20
    2

Hej

Ok... jeg har samme spøgsmål, og jeg synes ikke det er vildt enkelt.

Jeg har en flickr account, men den bruger en anden e-mail end min smartlog... er det så umuligt?

Prøvede så at lave en ny Flickr account (hvilket kræve en Yahoo account). Men Yahoo kræve et kreditkortnummer, hvilket jeg ikke ønsker at oplyse, og slet ikke hvis jeg ikke engang ved om det er det der får det til at virke?

3. Claus
    1. Mar 2007 06:04
    3

Hej thomas

Jeg gik på smartlog forsiden - lige når du har logget ind - ind i "ret konto" neden under ikonerne. Der kan du rette den e-mail konto du bruger. Jeg indsatte der min yahoo e-mail konto - det er den jeg har brugt til min Flickr konto. Så kørte det bare derud af. Og det er fedt - nu får jeg sat billeder ind i mine indlæg og det gør meget mere indbydende - synes jeg!

4. Inge
    10. May 2007 18:24
    4

Nu har jeg mokket for at signe mig ind, det burde jo ikke volde problemer, MEN.
    Jeg har en Yahoo email konto fordi jeg er med i Gladsaxefuglegruppe, den bliver ikke godkendt i Flickr, så laver jeg en ny, det er jo så godt med alle de ID's og pasord, men den kommer jeg heller ikke på Flickr med. Hjælp

5. Inge
    10. May 2007 18:25
    5

Nu har jeg mokket for at signe mig ind, det burde jo ikke volde problemer, MEN.
    Jeg har en Yahoo email konto fordi jeg er med i Gladsaxefuglegruppe, den bliver ikke godkendt i Flickr, så laver jeg en ny, det er jo så godt med alle de ID's og pasord, men den kommer jeg heller ikke på Flickr med. Hjælp