Smartlog v3 » Support blog » hjælp!!!!!!

Smartlogs support blog.

hjælp!!!!!!

15. Jan 2007 03:39, MinMening

Jeg har et mega problem

1. hvad er en URL-adresse?

2. Hvordan oploader jeg til en server?

3. Hvordan oprettes et bibliotek? og er bibliotek det samme som templates??

Kommentarer

1. Byboen
    15. Jan 2007 11:57
    1

1. En URL-adresse er en internetadresse. Her på stedet er URL-adressen www.mitnavn.smartlog.dk
    2. ?
    3. ?
    en template er den færdiglavede skabelon, som dine indlæg fremtræder i.

(Tror jeg nok! Jeg er ikke computer-nørd, anvender blot skidtet efter bedste evne.
    Måske andre kan give dig et bedre svar?)

2. jegersteen
    19. Jan 2007 19:52
    2

1) Har Fynboen svaret på

2) Ved hjælp ef et ftp-program...serveren skal du selv have...altså dit eget domæne

3) Et bibliotek er en mappe på derveren. Du opretter et bibliotek vhj. ftp-programmet