Smartlog v3 » Support blog » Hvordan redigeres i templates

Smartlogs support blog.

Hvordan redigeres i templates

24. Mar 2007 13:10, jetts

Hvordan pokker får man tekst og billede ind i højre frame og hvordan får man billede i topheaderen. Har prøvet ved at manuel redigere template, men kan overhovedet ikke få det til at fungere. Hjææælp..... derude ... please ....

jetts.smartlog.dk

Kommentarer

1. Heidi
    25. Mar 2007 19:44
    1

Man skal ind og rode lidt med html´en i fanebladene for at få billede i topheader og sidemenuen.

Det du bare ikke må røre ved, hvis du ikke har den store viden omkring html er det faneblad som hedder "styleshee".

Skriv en mail ved at trykke på kuverten på min side i sidemenuen, og så kan det hænde jeg kan guide dig en smule igennem det

2. jette
    28. Mar 2007 21:49
    2

Hej Heidi

Tak for din kommentar, dejligt du vil guide mig lidt. Har været inde på din blog, den er da bare for flot..super flot.. du kan da jongelere med HTML. Kender også selv til HTML men bruger altid WYSIWYG programmer og renser så lidt i HTML kode. Men logikken i opbygningen har jeg haft besvær med at forstå. Har prøvet at klikke på dit brev på din side, men "mailto" virker ikke her da jeg ikke har et mailprogram installeret på min bærbar. Så jeg skal først lige ind og finde din emailadresse i din HTML kode.
    Skriver til dig...mange tak - Jette