Smartlog v3 » Support blog » Kopiere indlæg

Smartlogs support blog.

Kopiere indlæg

29. Jan 2007 11:48, evanthore.com

Davs!

Jeg vil gerne have en kopi af alle indlæg + kommentarer på min smartlog-blog. Altså ctrl+c, så jeg i et word-dokument kan ctrl+v.
Er der nogen, der kan fortælle mig, om jeg ét sted kan gå ind og få samtlige indlæg og kommentarer på samme klik eller skal jeg gå ind og kopiere hver enkelt post?
vh
evanthore

Kommentarer

1. Michael
    1. Feb 2007 14:49
    1

Der er vist en lettere måde. I indstillingerne for din blog kan du, under administrator funktioner, eksportere alle dine indlæg på én gang i en xml-fil