Smartlog v3 » Support blog » Reklamer på Smartlog

Smartlogs support blog.

Reklamer på Smartlog

15. Apr 2005 04:25, jbertel

Hej Morten,

Hvad er baggrunden for og overvejelserne bag de mange Google-adds, der pludselig dukker op rundt omkring i Smartlog-universet?

Hilsen Jens

Kommentarer

1. Morten Blinksbjerg Nielsen
    15. Apr 2005 04:34
    1

Begrundelsen var at jeg har brugt utrolig meget tid på at udvikle og vedligeholde systemet. Jeg har også selv betalt for hosting. Så for at minimere mine omkostninger, mente jeg at det var fair at jeg indsatte nogle bannere.

Jeg har prøvet at indsætte dem så diskret som muligt.

2. Jbertel
    15. Apr 2005 04:35
    2

Det var en ok forklaring.

3. Eka
    16. Apr 2005 13:24
    3

Jeg synes at du yder en super god service og det er utroligt at du gør alt det friviligt.. Tak for din indsats og det er fedt hvis du kan få ud af de adds.

4. Janne
    17. Jan 2007 14:31
    4

Kan man ikke slippe for nogen af reklamerne
    Der kommer især en frem på min blog hele tiden, som jeg af princip bare ikke kan acceptere.

mvh. Janne

5. timberland boots
    8. Jul 2011 07:56
    5

Jeg beundrer din blog, det fyldte en masse information. Du skal bare få et år i denne blog besøgende!