Smartlog v3 » Support blog » Rettelse af blog

Smartlogs support blog.

Rettelse af blog

1. Mar 2007 04:19, Chris in Tokyo

Hvordan kan jeg rette opsaetningen af min blog, saaledes at det ikke er mit navn der staar som ejer af bloggen? Dvs. saa min blog ikke kommer frem hvis man eks. soeger efter mit navn paa Google. I den forbindelse vi jeg ogsaa gerne aendre den emailadresse jeg tidligere har brugt paa min blog.

Paa forhaand tak for hjaelpen.

Christine

Kommentarer

1. abild
    4. Mar 2007 10:14
    1

Gå ind på <a href="http://www.smartlog.dk" rel="nofollow">http://www.smartlog.dk</a>/, log ind på bloggen og vælg "ret konto".