Smartlog v3 » Support blog » Templates

Smartlogs support blog.

Templates

25. Mar 2005 02:11, cafesappho

Hej Morten

og god påske....

Kan du ikke lige oplyse stien til oversigten over alle templates'ne - vil jo gerne lige kigge før jeg pille/rode/rager...

Random

MHT. kommentarer - så er det stadig svært at finde de indlæg hvor kommentaren hører til - med mindre man har indlæst sit kommentar-feed i en reader...

Kommentarer

1. Fr. Møller
    25. Mar 2005 06:11
    1

Random: Ja, og hvis man hverken ved, hvad et kommentar-feed eller en reader er - bliver det håbløst. Det gamle system med automatisk mail var mere brugervenligt for de af os, der netop bruger smartlog.dk, fordi vi ikke gider nørde.

2. Morten Blinksbjerg Nielsen
    25. Mar 2005 16:33
    2

Templates: <a href="http://www.smartlog.dk/templates/default" rel="nofollow">http://www.smartlog.dk/templates/default</a>/

Jeg skal nok finde på noget mht. kommentarer.

3. ray ban aviator
    6. Jul 2011 10:10
    3

Jeg må indrømme denne ene med dig. Det er ikke, hvad jeg normalt gør! Jeg kan godt lide at læse, vil det få folk til at tænke. Hertil kommer, mig lad os sige tak i mit hjerte!