Smartlog v3 » Support blog » Upload af blog

Smartlogs support blog.

Upload af blog

30. Dec 2006 13:09, Kaptajn Skipper

Hey

Jeg er ved at forsøge at uploade min blog til eget domæne, men det kører ikke helt. Har lavet bibliotek til blog'en og til skriptet og begge biblioteker kan ikke være mere tilgængelige, alle kan læse og skrive på biblioteker og filer.
I felterne hos smartlog har jeg skrevet:

http://www.mitdomæne.dk/blog
http://www.mitdomæne.dk/RPC2

Og token er den samme som i smartlog.conf. Er der noget jeg har overset?

Men måske nogen kan få noget ud af den her fejlmeddelse, for jeg er blank:

Fejl: 'Didn't receive 200 OK from remote server. (HTTP/1.1 500 Internal Server Error)' (5)

Kommentarer

1. Kaptajn Skipper
    30. Dec 2006 13:16
    1

En lille rettelse, stien til mine biblioteker på serveren ser sådan her ud:

<a href="http://www.mitdomæne.dk/blog" rel="nofollow">http://www.mitdomæne.dk/blog</a>/
    <a href="http://www.mitdomæne.dk/RPC2" rel="nofollow">http://www.mitdomæne.dk/RPC2</a>/